KUNSTLOKAAL 4M camino

On 11 december 2017, in Nieuw, by Jolanda Moolenaar

camino_1_resized

KUNSTLOKAAL VIER M PRESENTEERT: CAMINO

Onder de titel “ Camino” exposeert Patrice Vermeer haar landschappen in olieverf in Kunstlokaal Vier M bij de Viermakelaars, Kerkstraat 5 in Vught. De titel verwijst naar haar wandelingen in binnen-, en buitenland en hier in de directe omgeving. Patrice put veel inspiratie uit alles wat op haar pad komt. Vele mooie beelden worden vastgelegd met haar camera en dienen als ondersteuning voor de onderwerpen van haar schilderijen. Fragmenten uit deze foto’s worden uitgewerkt en getransformeerd tot nieuwe beelden. Geabstraheerde landschappen zijn het resultaat.
Naast deze landschappen zijn er ook kleine kunstwerkjes te zien die geschilderd zijn in acryl op kleine houten blokjes en kleine doekjes. Kleurrijke vrolijke werkjes, leuk om te hebben en nog leuker om cadeau te doen.

camino_2_resized

 

Comments are closed.