KIJK! Vughtse kunstenaars!

On 8 april 2021, in Voorbij, by Jolanda Moolenaar

petrus affiche

Kijk! Vughtse kunstenaars!

Ook dit jaar exposeren twaalf Vughtse kunstenaars van het KOV hun werk in DePetrus in Vught, na een succesvolle start in 2019. Zij laten u van 30 november t/m 11 december zien waar hun kwaliteit ligt. Niet door een gemeenschappelijk thema te kiezen maar door een representatief eigen werk te tonen.

Een unieke kans om deze dwarsdoorsnede te zien!

De deelnemende kunstenaars van het KOV (Kunstenaars Overleg Vught) zijn: Lea Adriaans, Mario Cadee, Jeanette van Dun, Yonne van de Griendt, Anjo Hagen, Thea Hennevelt, Rietje J. Huijser, Antoinette Janssen, Jolinde van Poppel, Patrice Vermeer, Carla Weijers en Jelmer Wijma. Zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *