Kijk! Vughtse kunstenaars!

On 8 april 2021, in Voorbij, by Jolanda Moolenaar

petrus affiche

Kijk! Vughtse kunstenaars!

Ook dit jaar exposeren twaalf Vughtse kunstenaars van het KOV hun werk in DePetrus in Vught, na een succesvolle start in 2019. Zij laten u van 30 november t/m 11 december zien waar hun kwaliteit ligt. Niet door een gemeenschappelijk thema te kiezen maar door een representatief eigen werk te tonen.

Een unieke kans om deze dwarsdoorsnede te zien!

De deelnemende kunstenaars van het KOV (Kunstenaars Overleg Vught) zijn: Lea Adriaans, Mario Cadee, Jeanette van Dun, Yonne van de Griendt, Anjo Hagen, Thea Hennevelt, Rietje J. Huijser, Antoinette Janssen, Jolinde van Poppel, Patrice Vermeer, Carla Weijers en Jelmer Wijma. Zien!

 

DOORGEEFWERK

On 8 april 2021, in Voorbij, by Jolanda Moolenaar

doorgeef2020cover

DOORGEEFWERK- Groepsexpositie bij Kunstlokaal Vier M 2020

In 2014 heeft het kunstproject “doorgeefwerk” al eerder plaats gevonden en omdat dit zo goed was ontvangen door de kunstenaars en de bezoekers, is het idee ontstaan om dit weer te herhalen.
Met 12 leden van het KOV, KunstenaarsOverlegVught, hebben wij dit idee weer opgepakt om een reeks kunstwerken te laten ontstaan en groeien in een formaat van 40 x 40 cm.
Het gaat om het doorgeven, reageren en voortborduren op steeds het vorige werk wat men op enig moment overhandigd kreeg. De deelnemers zien dus alleen het vorige werk om op te reageren. Een bijzonder project waarbij de verrassende reeks van alle individuele werken toch een samen­hangend, gevarieerd geheel vormt.
Voor alle deelnemers en publiek zal het dus een verrassing zijn om alle kunstwerken voor het eerst bij elkaar te zien. Dit unieke project is weer zo kleurrijk geworden dat wij deze werken gebundeld hebben in dit boekje.
Het doorgeefwerk is een kunstproject van KunstenaarsOverlegVught; KOV

De expositie is te bezichtigen van 1 September tot 1 December 2020 bij Kunstlokaal Vier M in Vught.
Kerkstraat 5 Vught. Openingstijden: ma. t/m vr. 9.00 uur-17.30 uur en op afspraak

De openingstijden
maandag t/m vrijdag 09.00-18.00 uur,
zaterdag 10.00-17.00 uur,
zondag 12.00-17.00 uur.
Adres: Heuvel 2 Vught.

 

IN ALLE VRIJHEID

On 23 januari 2020, in Voorbij, by Jolanda Moolenaar

Affiche In alle Vrijheid bwIn het kader van Vught Viert Vrijheid op 26 oktober, neemt het kunstenaarsoverleg Vught (KOV) deel aan deze manifestatie met een expositie in Kunstlokaal Vier-M in Vught.

Deze expositie met schilderijen en ruimtelijk werk zal met een vrije invulling van de gezamenlijke kunstenaars van het KOV invulling krijgen.
VRIJHEID is het gezamenlijke thema waarmee ze deze expositie vorm geven en laten zien wat hun persoonlijke vrijheid in hun eigen leven en werk tot stand heeft gebracht.

De expositie zal na dit weekend nog t/m januari 2020 te bezichtigen zijn bij de Viermakelaars in de Kerkstraat in Vught.